joi, 30 aprilie 2015

Ghid pescuit clean. Metode simple şi eficiente. Tehnici care prind

Pescuit clean ficat pasăre, porc, clean lăcustă, metoda tenkara, clean iarna, clean tobă, mațe, clean porumb, clean albine, bondari, viespi. Metode simple și eficiente.
Acest ghid încurajează pescuitul autentic, real. Şi nu un pescuit violent, agresiv, care se apropie de braconaj. Promovează Catch & Release. Prinde şi eliberează. Poţi reţine oricând 2, 3 peşti, de poftă. Nu vei mânca mai mult.
Sfaturi şi trucuri. Tehnici care prind. Conţinutul este original şi personal. Este rezultatul anilor petrecuţi pe râuri, pâraie. Rezultatul căutărilor neîncetate. El se adresează mai ales celor care sunt la început de drum, celor care caută.
Ai acum acest ghid de pescuit la clean.
Ghidul conţine 63 pag. de text şi fotografii în format A5.
Informaţii utile şi fotografii sugestive.
Ghidul va fi livrat într-un mod foarte simplu: prin email în format PDF, carte electronică, poate fi citită pe smartphone, tabletă, laptop, desktop...

Preţ: 1 €







Se plăteşte în mod sigur indiferent dacă aveţi contul în lei sau în orice monedă prin card-uri Maestro, MasterCard, Visa ş.a.
În momentul plăţii nu uitaţi să treceţi adresa de email.
o altă modalitate la fel de simplă este cea prin virarea sumei corespunzătoare într-un cont bancar...
detalii la:



metoda tenkara de pescuit la clean: eu am ales o variantă super simplă, eficientă şi foarte ieftină: o vargă din fibră de sticlă de 3,60 m (10 lei), poate fi folosită şi una de carbon, pe care am făcut-o mai scurtă scoţându-i tronsonul cel mai gros, eventual se taie şi din vârf jumătate pt a fi mai rigid şi, implicit, mai rapidă... este recomandată pe râuri mici sau pe lângă maluri, varga devine de 2, 3 metri, un şnur de muscă...
alte tehnici care prind sunt în ghidul de pescuit la clean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu